Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.

Aceptar Más información

Iniciar sesión  Registro clientes
Home > Imprenta digital > Preimpresión

Preimpresión

A El Taller Gràfic posem al vostre abast les millors técniques de pre-impressió, ja sigui fent fotolits, proves de contracte cromalin analògic, proves làser calibrades en diferents suports (imprimim amb el paper que ens donis, fins a format DINA3 +), tancament de pdf's o tractament d'imatges (retoc fotogràfic) i escàner cilíndric d'alta resolució.

Assessorament
Tens a la teva disposició els coneixements del nostre equip per assessorar-te i fer que aconsegueixis els millors resultats.

Fotolits
Filmació de fotolits a partir de qualsevol programa, fins a format 70 x 1000cm.

Manipulació manual de fotolits
Contratips, adaptació de fotolits a diferents mides, recanvis, rebentats, etc. Digitalització de fotolits mitjançant escàner de fotolits.

Proves de contracte IRIS
Proves de contracte digitals amb certificat FOGRA, les seves qualitats són estabilitat, fidelitat de color i detall. No deixis a l'atzar els resultats dels teus catàlegs. Mida màxima 1 x 1,40m.

Proves de contracte CROMALIN
Proves de contracte analògiques a partir de fotolits (fins a 35 x 50cm), la prova de més qualitat abans d'imprimir. Sense possibles sorpreses. Són l'estandar de les arts gràfiques.

Escàner d'alta ressolució cilíndric CROSFIELD
Escàner cilíndric d'alta resolució, admet originals flexibles fins 42 x 60 cm, us oferim la màxima qualitat a l'hora de digitalitzar els teus originals.


BCN PRINT HOUSE SL
Carrer del Ter, 18
08026 BARCELONA
Tel. 932 451 169